Efter ett flertal förseningar håller vi tummarna för att looter-shootern Outriders från People Can Fly faktiskt kommer släppas 1 april. Tidigare var planen att det inledningsvis skulle släppas till Playstation, Xbox och PC först och därefter komma till Stadia vid ett senare datum. Stadia-versionen verkar dock ha kommit ikapp tack vare förseningarna, och nu kommer även den versionen att släppas 1 april tillsammans med de andra.

Känner du dig skeptisk till Bulletstorm-skaparnas loot-fest så kan du gott passa på att testa det demo som kommer släppas 25 februari, dock inte till just Stadia, utan endast till Playstation 4/5, Xbox Series X/S/One och PC. I demot kommer vi få testa samtliga fyra karaktärsklasser i spelets prolog och första kapitel, och det stödjer dessutom crossplay mellan plattformarna. Det ska även gå att överföra sin karaktär till det färdiga spelet, men åtgärder har tagits för att man inte ska kunna "farma" föremål och nivåtaket ligger på hyfsat låga 7.

Planerar du att köra demot på PC kan du ta en titt hårdvarukraven här, och läs även Calles förhandstitt här för att få ett hum om vad som väntar.