Förra året gav Playstation bort Uncharted: The Nathan Drake Collection och Journey i vad de kallade "Play at Home initiative" och med start nästa vecka påbörjas en ny sådan kampanj. Först ut är ett gratis exemplar av 2016 års Ratchet & Clank till Playstation 4 (som du såklart även kan lira på Playstation 5) och eftersom kampanjen sträcker sig ända till juni är fler saker att vänta. I slutet av mars kommer animé-sugna att kunna testa Sonys och Aniplex of Japans tjänst Wakanim under hela 104 dagar.

PlayStation and Insomniac Games will make Ratchet & Clank PS4 available for free download for a limited time through PlayStation Store from March 1 at 8pm PST / March 2 at 4am GMT / 5am CET to March 31, 2021 at 8pm PDT* / April 1 at 4am BST / 5am CEST. Once you redeem the game, it will be yours to keep. This 2016 PS4 action-adventure hit from Insomniac Games revisits the origin stories of these beloved PlayStation heroes and features a great mix of outrageous combat and comedy.

Ratchet, är det Clanks tredje ben du håller i?

...