Som en blixt från en åskmolnspäckad himmel släpper #Activision beskedet att man vill se nästa #Call of Duty i butik lagom till vinterns julhandel. Företagets representanter uppger att man siktar på att fortsätta att ge ut nya delar av den mäkta framgångsrika serien varje år.

Det kan komma att bli fråga om ett prenumerationsbaserat spel, där man betalar en avgift per månad för att spela. Activision-chefen Bobby Kotick:

- Om du ser till den framgång vi haft med prenumeration i andra kategorier får du en känsla för i vilken riktning vi vill ta franchisen, säger Kotick utan att gå in på konkreta detaljer.

Call of Duty 7, som den ännu inte offentliggjorda (och därmed inte heller namngivna) titeln brukar kallas, har en ännu okänd utvecklare. Det har spekulerats i att kodandet sköts av #Treyarch, som snickrade ihop #World at War, vilket släpptes till julen 2008.

Jag har svårt att förstå att folk blir så upprörda över detta så att de glömmer alla existerande stavningsregler och får totalhaveri. Att ett företag vill tjäna pengar på an populär produkt är väl knappast något att ens reagera på? Det kallas för markna... 15/02 Den här bilden säger allt: http://v2.fi/images/games/news/10672/pic1.jpg 14/02 Haha, ordpoliserna är igång igen. För att kommentera artikeln så är det självklart att detta är nästa steg i utvecklingen på; "hur man mjölkar konsumenter bäst på pengar". Speciellt när "bojkotten" av MW2 fallerade i så episka proportioner, att vissa... 13/02 Det värsta är att folk kommer köpa det ändå. 12/02 Köp detta också grabbar. Glöm inte köpa varje fifa/nba/nhl/nfl/guitarhero/djhero/dlc/skin pack/mission pack/arcade spel som släpps också. Stöd företagen så dom kan göra sämre och sämre spel. 12/02 /FUUUUUUUUUUUUUU Vart är vår värld på väg? Köpte endast MW2 pga grupptryck men det var en sorglig upplevelse T_T. Har spelat alla COD som finns till PC men nu får det vara nog; den här serien är död för mig. Varför kan inte Activison/IW lyssna på sina... 12/02 Inte nog med att de sopar dedicated servers, nu ska de ha månadsavgift också. Herregud, kan det bli värre. 12/02 Asså verkligen, kan ingen göra det klart för alla jävla IDIOTER på EA och Activision mm. att de dödar pc branschen, eller kanske göra något mot någon av de så att de förstår att de gör fel, jävla horor. 12/02 Tänk. Nu kommer dom ha världens möjlighet att göra det ultimata fps spelet som alla kommer spela tills dom dödar sig;). Blanda allt det som gjort alla framstående spel till en enda härlig sörja som alla vill spela. Det kan bli det mest spelade och omtyc... 12/02 Det kan ju faktiskt vara en poäng att vänta med att gnälla tills de släpper en featurelista med vad de tänker ge kunderna för pengarna... Det var någon som jämförde PS3 och Xbox live tidigare och som tyckte PS Store var bättre. Jag håller inte med. Jag... 12/02
Skicka en rättelse