The Day Before har visat upp sig vid ett par tillfällen redan och sett förvånansvärt trevligt ut. Många har dock reagerat på att de relativt korta gameplay-snuttarna känts väldigt tillrättalagda och polerade, vilket lett till farhågor om att det färdiga spelet inte kommer hålla samma kvalitet. Lägg därtill att utvecklaren Fntastic inte har en särskilt diger meritlista så är det inte konstigt att folk är skeptiska.

Nu har vi dock fått en lite längre rundtur i den post-apokalyptiska världen – dessvärre med rätt risig bildkvalitet. Spelet verkar lägga hyfsat stor fokus vid fordon, och den som lirat spel som Snowrunner lär känna sig som hemma när fyrhjulsdrivna jeepar och pickups ska navigera steniga stigar och djupa gyttjegropar.

De två spelarna i videon tar sig först till en bensinmack och sedan en bondgård för lite gammal hederlig plundring, och passar även på att reparera en av sina bilar. Det hela slutar med att larmet går på bondgården – ja, elnätet är tydligen fullt fungerande även efter apokalypsen – vilket lockar till sig två andra spelare som dyker upp i varsin bil. Vår duo beslutar sig då för att försvinna in i någon form av bunker, och där avslutas presentationen.

Vi har inte något släppdatum än, men det ska släppas "snart" till PC (Steam).