Tänka sig, att det i nådens år 2021 finns människor som livnär sig på att skapa diverse schlongar, bångar och dasar till fiktiva karaktärer så att andra kan gå all in på rule 34. Den gamla internetsanningen som säger att existerar det, ja då finns det snusk baserat på det.

En av dessa personer försökte nyligen lägga upp en rejäl drule med namnet "Bowser Standalone Prop" på sin Patreon-sida (som drar in drygt tio tusen i månaden) men det gillade inte ett företag vid namn Nintendo. De kontaktade Patreon som bad upphovsmakaren ta ner sin kreation. Notera att Patreon-personen skriver "again", så gissningsvis är det inte första gången en potentiellt varumärkesskyddad bånge ställer det.

Varning för NSFW-material bakom spoilertaggen.

Så vad innebär detta - har Nintendo bekräftat att Bowsers reproduktiva organ ser ut som en korsning mellan en sköldpadda och en punkare? Att han förmodligen borde uppsöka en urolog?

Vi kan dock konstatera att inget Nintendo gör, eller något annat företag för den delen, någonsin kommer att stoppa snusket. Skaparen tog det hela på ett ståndaktigt sätt och släppte istället Bowsers dolme gratis.

Den så kallade Barbra Streisand-effekten går ofta hand i hand med gamla regel 34.