Visserligen var våldsspelet Quake orsaken till att FZ grundades en gång i tiden, men vi försöker leva med öppna sinnen. Vi har testat att spela både GTA V och GTA IV som laglydiga medborgare. Med begränsad framgång, det ska sägas.

Och nu får vi svar på varför: det är omöjligt att spela igenom GTA V-storyn utan att döda. Du hade det kanske på känn redan, men Youtube-kontot Sex-Positive Gamer har tagit sig igenom berättelsen med ambitionen att döda så få som möjligt. De landade på 726 döda människor. Ett av historiens värsta massmord.

Men det kanske mest överraskande är fördelningen mellan de tre huvudpersonerna, och att en viss Trevor inte är värst. Galningen framför andra galningar stannar på 258 mord, medan Franklin bockar av 295. Fredsduvan Michael stannar på 172 avrättningar. Den sillmjölken...

Videon visar samtliga mord i genomspelningen.

Men GTA V sticker inte ut mot andra actionspel. Upphovsmakarna fastslår att Max Payne 3 bockade av hela 1 216 avrättningar under en genomspelning, och Gordon Freeman avrättade 751 motståndare i Half-Life 2. Så frågan är vilket spel som är värst.