Streum On Studio – kända för spel som EYE: Divine Cybermancy och Space Hulk: Deathwing – jobbar vidare med sitt nästa spel Necromunda: Hired Gun, som släpps 1 juni. De har släppt flertalet kortare filmklipp med fokus på olika vapen i spelet, och nu har vi även fått en lite längre trailer som ger oss en titt på spelets miljöer.

Necromunda: Hired Gun utspelar sig i en underhive – de nedersta delarna av gigantiska "hive cities" där flera miljarder människor kan bo. Och här snackar vi Undre världen med stort U, för kan du tänka dig ett brott kan du ge dig fan på att det begås där, även om "brott" är ett arbiträrt begrepp på en plats där gäng är de som styr. Det innebär även att det finns massor av uppdrag att ta sig an om man är en skrupellös prisjägare, och det är just vad spelet kretsar kring.

Stålarna man drar in kan sedan spenderas på bland annat vapen och att uppgradera sin cybermastiff – japp, en mekaniskt förbättrad jycke som hjälper en i striderna och som man KAN KLAPPA. Spelmekaniken är snabb och actionbetonad, och för närmast tankarna till spel som Doom.

Är du redigt sugen att lira något Warhammer-relaterat just nu så kan du med fördel dra nytta av gratishelgen för Vermintide 2. Mer info här.