Vad har Lemmy och Andrew Eldritch gemensamt med oss bilspelsfrälsta? Vi vill alla ha mer speed. Och mer fart (inte pulver – sorry Lemmy och Andy) lovar en färsk gameplay-trailer från Playstation 5-versionen av Wreckfest att vi ska få.

Den släpps den 1 juni och låter oss röja runt på bästa folkracemanér i både 4K-upplösning och 60 bilder per sekund, och framförallt det senare är välkommet. Utöver det får vi snabbare laddtider, haptisk feedback i PS5-kontrollen, förbättringar av skuggor, ljussättning, växtlighet, texturupplösning med mera.

400 kronor ska kalaset kosta enligt tidigare uppgift, och 100 kronor för uppgradering om du äger spelet på PS4. Inte gratis för ett i grunden tre år gammalt spel. Å andra sidan gynnar man en liten finsk utvecklare med racinghjärtat på rätta stället som slet i fem år med sitt spel, så kanske är det ändå värt det.

Den här versionen av Wreckfest kommer också till Xbox Series senare i år. Men de konsolerna har redan fått en patch som gör att Xbox One-versionen av spelet rullar i 60 bilder per sekund i 4K, men den har inte de grafiska förbättringarna.