Toys For Bob, understudio till Activision, reste sig snabbt ur askan efter Skylanders-döden. En ljuvligt remastrad Spyro-trilogi följdes av sprillans nya Crash 4, som tog vid där Naughty Dog-spelen slutade, med plattformskalabalik. Ett rimligt nästa spel hade varit Spyro 4... hallå?

Så blir det inte. Åtminstone inte på ett tag. I en tweet förkunnar Toys For Bob att man nu ska leka med tunga vapen, då man ansluter till Call of Duty: Warzone för att hjälpa till med säsong tre.

I kölvattnet av detta tappar studion ett par tunga namn. Nicholas Kole, karaktärsdesigner och illustratör, har jobbat med både Spyro och Crash 4. Nu lämnar han studion, önskar alla lycka till och kallar det "slutet på en era". Han nämner att uppsägningar har genomförts. Blake Maloof, game designer, tackar också för sig och understryker att beslutet var helt och hållet hans eget.

Systerstudion Vicarious Visions, som också gjort Skylanders och låg bakom Crash-trilogin, har också lagt det färgglada bakom sig. De är i full färd med ett visst Diablo II: Resurrected...