Hitman-trilogin har avslutats med bravur i och med Hitman 3 och nu är det James Bond som står på tur för danskarna på Io Interactive. Med ett så pass stort varumärke kan det vara bra med lite förstärkning, och det har man fått i form av två nyrekryteringar.

Den första är ett känt ansikte i Hitman-sammanhang, nämligen Rasmus Højengaard. Han var spelregissör för Hitman Blood Money, men lämnade sedermera Io för att istället jobba hos Dice med spelserier som Battlefield, Battlefront och Mirror's Edge. Han hamnade därefter hos Rocksteady, men är alltså tillbaka hos Io nu i rollen som studio design director för alla deras kommande spel och universum.

Näst på tur är Andrzej Zawadzki, som har en diger meritlista bestående av bland annat The Witcher 3 och Cyberpunk 2077, som han var lead gameplayer designer för hos Cd Projekt Red. Han axlar nu rollen som senior game designer för Ios ej utannonserade och helt nya varumärke (som sägs kretsa kring drakar). De säger att hans erfarenhet, drivkraft och fantasi kommer vara en viktig del i att etablera ett helt nytt universum.