Cliff "CliffyB" Bleszinski är en polariserande herre i spelbranschen som ömsom hyllas för bidrag som Gears of War, ömsom kritiseras för bottennapp som Lawbreakers. Lawbreakers blev som bekant början på slutet för Cliffs Boss Key Productions, och spiken i kistan var battle royale-spelet Radical Heights. Efter det hävdade han att han aldrig skulle göra ett spel igen.

Men skam den som ger sig, och på Twitter säger Cliff nu att han tre år efter nedstängningen av Boss Key återigen känner kreativiteten flöda och att han börjat pilla med lite grejer. Han förklarar att han tog nedstängningen väldigt hårt och att det värsta var att internet tyckte att det hela var väldigt roligt. En Twitter-användare svarade att samurai- och drakspelet Cliff visade konceptkonst från efter nedläggningen såg väldigt intressant ut, på vilket Cliff svarade "stay tuned" med en blinkande smiley.

Spelet ifråga gick under arbetsnamnet Dragonflies och kretsade kring samurajer som åkte luftskepp och red på drakar i strid mot zombier. Drakarna skulle kunna utrustas med olika vapen och utrustning, och det var även meningen att man skulle kunna hitta drakägg, kläcka dem och sedan föda upp dem. Skådeplatsen beskrevs som "feudalpunk" och det skulle bli ett PvE-spel med co-op.

Ingenting är givetvis bekräftat, men det verkar åtminstone som att CliffyB är sugen på att återvända till oss och att han aspirerar att göra sitt feudalpunk-spel till verklighet.