Star Wars-spelet Project Ragtag verkade kunna bli något riktigt speciellt. Med den tidigare Naughty Dog-författaren Amy Hennig bakom spakarna och den kraftfulla Frostbite-motorn var förutsättningarna minst sagt goda. Men det hela gick i kras och EA stängde studion Visceral Games. Amy Hennig anslöt sig senare till Skydance för att tillsammans med Julian Beak bossa över den egna avdelningen New Media, med fokus på att utveckla story-drivna upplevelser.

Och nu har hon fått förstärkning från ett bekant håll. Närmare bestämt i form av Todd Stashwick, som var en av författarna som jobbade med just Project Ragtag. På Twitter säger han att de båda jobbar med ett kärnteam av industriveteraner för att skapa ett spännande action- och äventyrsspel.

Vi vet inte mycket om spelet, men ett par jobbannonser skvallrar om att det är AAA och använder sig av Unreal Engine. De nämner även att "nyttja traditionerna hos äventyrsfilmer för att skapa en engagerande, energisk upplevelse som fångar andan hos TV och film för att locka både spelare och icke-spelare". Med andra ord kan vi nog vänta oss något som påminner en del om Uncharted-spelen.