Ett av de absolut läckraste spelen på horisonten är utan tvekan Ratchet & Clank: Rift Apart. Sony och Insomniac Games har lyckligtvis varit givmilda med videomaterialet, och inför släppet den 11 juni får vi nu ytterligare en helmysig trailer att dregla över.

Den tituleras Planets and Exploration och visar oss de olika miljöer vi kommer att få utforska. Allt från prunkande djungler och hemsnickrade bosättningar i bergen till stressiga framtidsstäder och allehanda utomjordiska miljöer står på menyn – man kan lugnt säga att variation inte är något spelet lider brist på.

Insomniac har dessutom meddelat att de kommer inkludera en rad olika inställningar i spelet så att så många som möjligt ska kunna njuta av det. Detta inkluderar bland annat möjligheten att justera spelets hastighet till 70 %, 50 % eller 30 % med hjälp av ett tryck på styrkorset. Detta är bara ett av många "accessibility"-alternativ, och ni kan spana in de andra i denna Twitter-kedja.

FZ:s Fredrik Eriksson fick sig en titt på spelet tidigare under månaden och konstaterade bland annat att det faktiskt lär vara världens snyggaste spel när det släpps. Ni hittar hans intryck här.