Det finns simulatorspel om precis allt nuförtiden, så nog var det väl bara en tidsfråga innan någon fick för sig att göra en högtryckstvättssimulator? Japp, i Steam early access-spelet Powerwash Simulator spelar du en "hjälte" beväpnad med slang, tålamod och ett smått fanatiskt sinne för renlighet – precis hela staden ska nämligen spolas av!

Trailern visar på alltifrån smutsiga husfasader, sunkiga bilar och leriga stentrappor. Och trädgårdstomtar, naturligtvis, för ingen högtryckstvättssimulator skulle ju kunna vara komplett utan trädgårdstomtar att spruta ner.

Medan du tvättar tjänar du så klart pengar, som du kan investera i fler verktyg och förbättringar. Och dessa kan komma väl till pass, för med tiden låser du också upp större och mer komplicerade uppdrag att ta dig an. Vem vet, det hintas till och med om städuppdrag på andra planeter!

Powerwash Simulator finns ute nu via Steam early access. Utvecklarna planerar att låta spelet finnas kvar i early access-läge och dra nytta av spelarnas feedback i ungefär ett år innan det slutgiltiga släppet. Powerwash Simulator har redan nu ett karriärläge som beräknas bjuda på ungefär fem speltimmar. Mottagandet bland Steam-användarna har hittills varit väldigt positivt.