Souls Hunt är en fransk läckare vars senaste (påstådda) avslöjande rör ett spinoff-spel i Final Fantasy-serien. Enligt honom hämtar spelet inspiration från Souls-spelen, och han liknar det även med Star Wars Jedi: Fallen Order. Utvecklingen ska Team Ninja stå för, kända för Dead or Alive-serien och kanske framförallt, i sammanhanget, Nioh och Nioh 2.

Vidare uppger han att spelet troligen kommer att bli tidsexklusivt på Playstation 5 innan det släpps till andra plattformar, och utannonseringen ska ske på E3. De ska dessutom släppa ett spelbart demo nu i sommar för att få feedback från spelarna.

Användaren Navtra på forumet Resetera har under en tid också pratat om att ett Playstation 5-exklusivt Final Fantasy-spel ska utannonseras, och vederbörande instämmer i att spelet är Souls-inspirerat, men att det inte direkt är vad man tänker på när man hör "Souls-liknande FF".

Som vanligt åtnjuts dylika rykten bäst med en nypa salt, och eftersom E3 står runt hörnet dröjer det inte länge förrän vi får se om de stämmer eller inte.