Loggan till den gemensamma Xbox- och Bethesda-showen avslöjar Halo Infinite och – efter ett utmärkt Calle-grävStarfield. Kanske blir det ändå just sci-fi-titeln Starfield som får skina mest?

Jeff Grupp, en rutinerad insider, hävdar att Halo Infinite inte kommer ge oss en "djupdykning" på årets E3. Detta då det skulle ta värdefull tid från själva utvecklingen av spelet. Nya Halo skulle ha blivit det stora dragplåstret till Xbox Series X och S i höstas, men släpps i stället den här hösten.

Det vi får se kommer mestadels vara multiplayer, något som den nysläppta Halo Infinite-bilden knappast säger emot. Vi vet att multiplayer i nya Halo kommer att flyta i 120 fps på Series X, och dessutom är gratis. Grubb hävdar att Capture the flag-läget är med från start och att fler lägen släpps undan för undan. Detta är dock inte bekräftad av 343 Industries, så ta det som ett rykte.

Halo Infinite släpps någon gång i höst till både pc och Xbox (One, Series X och Series S). Xbox- och Bethesda-showen ser du 13 juni 19:00, och då vankas det förstås uppesittarkväll. Allt om E3 här.