Uppdatering: Efter nästan två timmars sändning kan vi konstatera att filmer från spel var lågprioriterat i afton. Istället blev det många och långa utvecklarintervjuer. En aning otippat i såna här sammanhang. Men de visade Dolmen i alla fall.

Och nu är det dags för dig som såg sändningen att sätta ditt betyg.

Ursprunglig nyhet: I kväll är det Koch Medias tur att stå i E3-rampljuset. Klockan 21 drar de igång en sändning där ett antal spel från företagets utgivardivisioner visas upp.

Ett helt nytt spel teasas i detta nu, och lär avtäckas under aftonen. Det ligger och retas på weknowsomethingyoudontknow.com, som visar ett kontor sett från en övervakningskamera. För övrigt också det som blir kvällens stream (se ovan).

I går tillkännagavs att Koch startat Prime Matter, en ny utgivardivision vid sidan av Deep Silver och flera andra som man redan driver. Den ska ägna sig åt "premium-varumärken" och har drygt tio spel i sitt stall. Däribland Payday 3 (den svenskutvecklade bankrånarfesten), ett nytt Painkiller och det fantastiskt namngivna Dolmen (actionrollspel som blandar sci-fi och skräck). Kanske, kanske inte får vi se lite från dessa och företagets ungefär tio andra spel. Sedan tidigare är det klart att man inte kommer visa Dead Island, Timesplitters eller Saints Row.