En liten varning till att börja med: personligen tycker jag det verkar som att slutet av trailern avslöjar lite väl mycket, så min rekommendation är att sluta titta innan 2:00.

För ganska exakt ett år sedan fick vi en första titt på det mycket lovande action-äventyret Lost in Random från svenska Zoink (läs Fredriks förhandstitt). Såhär ett år senare är det dags för en ny trailer, som denna gång fokuserar på spelets handling.

Vi får veta att alla i världen Random måste slå en tärning när de blir tillräckligt gamla för att slå fast sina öden. Huvudkaraktären Evens syster Odd slår en sexa på sin födelsedag, vilket tydligen innebär att drottningen helt sonika tar henne med sig för att "bo hos henne nu". Det faller inte Even i smaken, så hon beger sig ut för att få tillbaka sin syster.

Men det är inte bara drottningen som har en tärning, för Even stöter också på en – som dessutom har armar och ben – som beslutar sig för att hjälpa henne. Och på den vägen är det.

Vi har inget släppdatum, men Zoink har tidigare uppgett att de siktar på att släppa det i år, och trailern avslutas med "Coming Soon". Vill man se gameplay så fanns det lite i förra årets trailer.