Dice LA har via ett pressmeddelande berättat att de numer kommer att kallas för Ripple Effect Studios. De hjälper för närvarande till med Battlefield 2042, men vill även skapa en egen identitet. Det här hade studions general manager Christian Grass att säga (översatt):

Hos Ripple Effect Studios är innovation och kvalitet i fokus för varje project, för även den minsta av idéer kan förändra världen. Det är den definierande egenskapen bakom studions nya namn.

Vi är mycket stolta över vårt arbete som Dice LA och Dice-teamet kommer för alltid att vara en del av vårt DNA. Men under de senaste åtta åren har vi utvecklat vår egen kultur och egna sätt att göra saker. Vi ser fram emot att vända blickarna mot framtiden, utöka teamet och etablera vår egen identitet.

Tillsammans med Vince Zampella – grundare av Respawn Entertainment och group general manager – ska Grass nu anställa industriledande talanger för arbetet med Battlefield 2042, men även för ett nytt projekt som inte utannonserats än. Kanske får vi reda på mer om det under EA Play Live 22 juli.