Death Stranding Director's Cut ser ut att tillföra en hel del nytt till ett redan bra spel. Under gårdagens State of Play fick vi se en trailer för denna nyversion, som ska släppas till Playstation 5 den 24 september.

Bland nyheterna ser vi bland annat ett förbättrat system för närstrider, en ny "Maser gun" (föregångaren till laser), stativmonterade kulsprutor samt en skjutbana vi kan testa vår arsenal på. På leveranssidan finns det också en del uppdateringar, inklusive en gigantisk katapult som vi kan skjuta iväg vår last med så att den landar i närheten av målet.

Vill man ha sällskap finns det även en ny robotkompis i form av en liten plattform på ett par ben, som antingen kan bära last eller spelaren själv. För den adrenalinsuktande finns det nya hoppramper att använda vid avgrunder såväl som en komplett racingbana att bränna runt på.

Äger man redan Playstation 4-versionen av spelet kostar det €10 att uppgradera till Director's Cut för Playstation 5. Köper man istället Director's Cut fristående så går den lös på €49.99.