Prick 19 ikväll drar den första av två sändningar igång från det första och helt digitala Witchercon. Du kan se kalaset i spelaren ovan, eller så kan du röra dig mot Twitch. Den andra streamen kräver sin nattuggla. Klockan 3:00 i natt är det dags för den. Men det är ju ingen "school night"...

CD Projekt Red har varit noga med att understryka att, nej, det blir inget nytt The Witcher-spel. Men då de, tillsammans med Netflix, är en av arrangörerna håller vi tummarna för något nytt besked om next-gen-uppgraderingen av The Witcher 3 till PS5 och Xbox Series-konsolerna.

Vad vi däremot kan lova är en första ordentlig titt på nya säsongen av Netflix-serien The Witcher. Kanske till och med ett releasedatum...? Vi kommer även få kika på den Vesemir-fokuserade animefilmen, och allas vår Henry Cavill gästar. CD Projekt kommer snacka Gwent och även bjuda på berättelser kring skapandet av Witcher-spelen. Då de vält E3 åtminstone en gång med Cyberpunk 2077 håller vi tummarna för att de har något ess i rockärmen att komma med.

Vill du ha en ordentlig koll på schemat (klart du vill) hittar du alla hålltider på den officiella sajten. Och vill du hitta nattens andra stream så gör du det nedan eller här. Trevlig Witchercon, allihopa!