Ytterligare en dag, ytterligare ett försenat spel. Denna gång är det svenska Fatsharks tur, och spelet vi inte kommer att få njuta av förrän nästa år är Warhammer 40,000: Darktide. Precis som deras tidigare Vermintide-spel handlar det om co-op för upp till fyra spelare, men som namnet skvallrar om är det i Warhammer 40K-världen snarare än Warhammer Fantasy.

Det skulle ha kommit någon gång i år, men via Twitter säger tjockhajarna att de varit tvungna att ta det svåra beslutet att försena det till våren 2022. De påpekar att de har ett ansvar att leverera ett så bra spel som möjligt, vilket de behöver mer tid för att klara av. De kommer dock inte bara att använda den extra utvecklingstiden för att polera spelet, utan även att lägga mer tid på system som ska hjälpa dem att hålla det vid liv i flera år framöver.

Åtminstone på Twitter verkar åsikterna gå åt det positiva hållet, med lovord om studion i största allmänhet och försäkringar om att det är förståeligt med den rådande världssituationen i åtanke.