Nope, det blir inget Skate 4 (eller Star Wars eller Bioware) under EA Play Live på torsdag kväll. När Skate-gänget Full Circle-studion bekräftade nyheten igår lovade de oss ändå "något litet". "Något litet" visade sig vara ett gäng influencers som fått kika på spelet, och delar sina intryck med oss.

Videon visar inte en sekund från spelet. Vi får se full motion-skejtande men får i övrigt luta oss mot vaga ord från nämnda influencers. En del intryck är kanske inte så värst konkreta ("About fucking time"), medan andra hintar om mer iögonfallande saker. "Det ser så vackert ut, den här öppna världen", konstaterar någon, medan en annan utbrister att "Åh, ni lyssnar på fansen".

Om det faktiskt är en öppen värld förtäljer inte historien, men i videon jämförs spelet med Skate 2 som hade en öppnare struktur. Ett citat i videon bekräftar också att vi kan klättra i spelet.

Vi vet kort sagt ytterst lite om Skate 4 (eller vad det nu än må heta), och vi får inte veta mer på torsdag. Där och då, 19:00, får vi dock Battlefield 2042, Apex Legends och Lost in Random. Det har också rykt kring ryktesbrasan om ett nytt Dead Space. FZ kommer såklart leverera nyheter.