Den senaste trailern för Back 4 Blood fokuserar på PC-versionen och dess olika inställningar. 4K-upplösning, upplåst bilduppdatering, stöd för ultrabreda skärmar såväl som fler skärmar och möjligheten att stänga av otyg som chromatic aberration är bara några av möjligheterna som zombieslaktare på PC kan se fram emot.

Om detta låter svettigt för den gamla datorburken kommer vi lyckligtvis kunna dra nytta av AI-uppskalningstekniken DLSS, vilket lär ge en ordentlig skjuts för bilduppdateringen – om man har turen att sitta på ett RTX-grafikkort från Nvidia, det vill säga. Givetvis visar trailern även upp kopiösa mängder zombislafs och påpekar dessutom att spelet stödjer crossplay, vilket lär underlätta att hitta andra att lira med, och mot, även på lång sikt.

Back 4 Blood släpps 12 oktober till PC (Steam och Epic Games Store), Xbox Series X/S, Xbox One, Playstation 4 och Playstation 5. Till PC och Xbox kommer det dessutom till Games Pass på släppdagen. Vill man testa det tidigare än så kommer det även ett öppet betatest 12 augusti, alternativt 5 augusti om man förhandsbokar spelet.