Det sedvanliga blogginlägget om den kommande månadens Playstation Plus-spel har ännu inte publicerats, men vi vet redan nu vilka spel som kommer. Det kan vi tacka någon på Sony för, som verkar ha publicerat en lista över spelen lite väl tidigt på den officiella webbplatsen. Listan togs fort ner igen, men internet glömmer aldrig.

Först ut är Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, som är ett actionspel i tredjepersonsperspektiv med både PvE- och PvP-innehåll. Detta är en del av en spinoff-serie från det klassiska tower defense-spelet, så vänta dig mer action och mindre strategi.

Näst på tur är Hunter's Arena: Legends, som är ett battle royale-spel. Det ska släppas till både Playstation 4 och 5 i augusti, men den nu nedtagna listan nämnde bara att Playstation 5-versionen skulle komma till Playstation Plus. Fokus ligger på närstrider, och utöver andra spelare finns det PvE-innehåll att ge sig i kast med.

Avslutningsvis ska vi kanalisera vår inre Björn Borg i Tennis World Tour 2, som inte helt oväntat är ett tennisspel. Det inkluderar både multiplayer online och ett karriärsläge där vi måste ordna med allt från utrustning till personal och sponsorer.