Idag inleds Sigrblot-säsongen, som kommer med en rad (kostnadsfria) nyheter för Assassin's Creed Valhalla-spelarna. Vi har redan talat om enhandssvärd och level scaling, och i trailern får vi veta att Sigrblot innebär att "dagarna är längre och nätterna upplysta av eld". Sommartider, hej?

Nya aktiviteter tillkommer, så som turneringar, fler Orlog-utmaningar och nya belöningar via Ubisoft Connect. Senare i sommar ska vi även få chansen att utforska ännu fler river raids.

12 augusti släpps The Siege of Paris. Till skillnad från det övriga kostar detta (och ingår i säsongsbiljetten), men så är det också en expansion. Storyn tar Eivor till West Francia, som med tiden kom att bli Frankrike, där vi gör upp med Karl den tjockes armé. Vi infiltrerar Paris inifrån och Ubisoft har lovat en comeback för de anpassningsbara "black box"-uppdragen från Unity.

Detta trodde vi tidigare var sista expansionen för Valhalla, men under E3 gjorde Ubisoft en oväntad U-sväng och bekräftade ett andra år för dlc och expansioner till sitt vikingaspel.