Ghost of Tsushimas multiplayer-del lades till några månader efter släppet och visade sig vara ett riktig trevligt tidsfördriv. Och snart behöver man inte ens köpa det kompletta spelet för att lira det, eftersom co-op/multiplayer-delen ska släppas fristående på Playstation Store för €20 den 3 september till Playstation 4 och Playstation 5.

Men det är inte allt, för Sucker Punch ska samtidigt även lägga till lite nyheter, inklusive det nya spelläget Rivals. I det tävlar två lag mot varandra genom att döda vågor av fiender. När fiender dödas får man Magatama, som kan spenderas på olika saker för att försvåra för motståndarna, såsom att hindra dem från att köpa saker, dränera deras hälsa eller få kroppar att explodera. När man spenderat tillräckligt mycket Magatama låser man upp de avslutande fiendevågorna, och först att besegra dem vinner.

Samtidigt ska de även släppa Gear Mastery-systemet. Detta är till för att låta spelare som redan har utrustning på nivå 110 att vidareutveckla den och göra den ännu bättre. Alla uppdateringar blir tillgängliga utan extra kostnad för ägare av Ghost of Tsushima. De lovar även att de kommer att släppa nytt material varje vecka från 10 september till 1 oktober, inklusive nya kartor.