Ett av de populäraste spellägena i Left 4 Dead-spelen är utan tvekan Versus-kampanjen. Kort och gott går det ut på att fyra överlevare spelar igenom kampanjen som vanligt medan fyra mänskliga motståndare axlar rollen som specialzombier som gör allt de kan för att stoppa dem.

Med tanke på att det är L4D-utvecklaren Turtle Rock Studios som står bakom kommande Back 4 Blood – vars öppna betatest drar igång 12 augusti – förväntade sig nog många att detta spelläge skulle göra storartad comeback, men icke sa Nicke.

I den officiella Discord-kanalen bad en spelare om ett rakt svar eftersom utvecklaren hittills inte gett några klara besked angående spellägets vara eller icke vara. Svaret blev kort och gott "nej", vilket därefter utvecklades med förklaringen: "Vi har mycket försvarsutrustning och våra specialzombier är bra på att ligga i bakhåll. Att försvara funkade mycket bättre för vårt spel än att springa från A till B". Och så är det med det.

Discord-kanalens beta-FAQ har sedermera uppdaterats för att inkludera: "Vi har i dagsläget inte några planer på ett Versus-kampanjläge." Man ska dock aldrig säga aldrig, och helt omöjligt är det nog inte att spelläget dyker upp i en framtida uppdatering eller expansion.