Det som visats upp av Diablo II: Resurrected skvallrar om en remake som är trogen originalet, men som samtidigt inte tvekar att slänga in lite quality of life-funktioner för att putsa den gamla spelmekaniken. Och snart är det ju dags för oss alla att få testa det, först de som förhandsbokat i en early access-beta och därefter en öppen beta för resten.

Det enda vi vet med säkerhet är att detta ska ske någon gång under augusti, men spelets betasida på Microsoft Store kan ha avslöjat det faktiska datumet: 17 augusti. Datumet försvann snabbt efter att det hela uppmärksammats, men inte innan internet hann skärmdumpa det.

Det som skulle tala emot att detta datum stämmer är att Blizzards Adam Fletcher för några dagar sedan antydde att betan kommer att ske över två helger, "eftersom det vanligtvis är då de flesta kan spela, och vi måste verkligen stresstesta saker där multiplayer är involverat". 17 augusti är som bekant en tisdag, så det kanske inte är läge att ta ledigt från jobbet innan det hela bekräftats.