Är du ett fan av retro-shooters bör Selaco definitivt läggas till på önskelistan. Det drivs av GZDoom-motorn och har därför en härlig retro-estetik, och utvecklaren Altered Orbit Studios visar verkligen vad man kan göra med motorn.

Den pixliga designen kompletteras med en hel del förstörelse, partikeleffekter och smart AI. Just AI:n har de jobbat mycket med, och fienderna är bland annat kapabla att täcka varandra samt anpassa sig efter hur spelaren spelar. Detta eftersom av de främsta inspirationskällorna är Fear, och resultatet är snabbt gameplay där man fortfarande uppmuntras att ta skydd då och då.

Genom varven stöter man på safe rooms där man kan pusta ut, uppgradera sin utrustning och klappa hoppande robotdammsugare. Spelet utspelar sig på en underjordisk anläggning på Mars som drabbats av en attack från okända förövare. Detta sammanfaller dessutom med en jordbävning (marsbävning?), vilket är anledningen till att skärmen är lite sned i videon. Detta är dock bara under en kortare del av spelet och går dessutom att stänga av.

Spelet ska släppas i tre delar som vardera ska ligga på flera timmar. Vi har dock inget släppdatum för den första delen än.