Tormented Souls har flugit lite under radarn här på FZ, men fans av skräckspel från Playstation-eran lär bli glada av att höra att det ska släppas 27 augusti. Det hämtar mycket inspiration från de tidiga Resident Evil-spelen, men lyckligtvis har de fasta kameravinklarna kombinerats med en friflygande kamera som följer spelaren när det passar bättre.

Handlingen kretsar kring Carolina Walker, som när hon utreder två flickors mystiska försvinnande helt plötsligt vaknar upp i ett läskigt badkar i ett precis lika läskigt hus. I sin strävan efter att få reda på vad som hänt och fly med livet i behåll måste hon undersöka huset, hitta föremål och lösa pussel.

Men inget skräckspel utan fiender, och dessa ser vi prov på i videon ovan. De inkluderar diverse lemlästade stackare och andra pulshöjande skapelser som ser ut att vara några av husets tidigare offer.

Neda hittar ni de inledande minuterna av spelet, men ni kan faktiskt även testa det själva eftersom en demo finns tillgänglig på Steam och Playstation 5. Den 27 augusti kommer det att släppas till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S, medan versioner till Xbox One, Nintendo Switch och Playstation 4 ska komma senare i år.