Det har postats en jobbannons som kan stödja att Witcher 4 är på gång. Så nu handlar det nog bara om ett officiellt uttalande från CDPR innan vi får veta att en fyra är under utveckling.

”We are looking for a programmer with experience in developing real-time third person perspective cameras. The ideal candidate will have a passion for games, aesthetics, and engaging player experiences.”

Nu handlar det visserligen bara om någon som är kan hantera tredjepersons-kameran, men med tanke på att Cybperpunk 2077 är förstaperson och Witcher-serien är i tredje, så lutar det ju mot det senare. Dessutom, med tanke på vilken succé Witcher-serie blivit, både i spel- och TV-format, är det inte så förvånande om en fjärde del i Witcher-serien är under utveckling. CDPRs steg ut i Cyberpunk-världen anses nog också blivit ett smärre felsteg. Ett felsteg de nu antagligen vill rätta till både för spelarna, men också för aktieägarna och vad är då bättre än att gå tillbaka till något de är bekväma med? Trots att sista expansionen i Witcher 3 i stort avslutade Geralts historia finns det nog mycket mer att utforska i Witcher-världen.