Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Dokev känns som den där första videon man producerar efter att man fått sitt första videoredigeringsprogram – varenda övergång och effekt ska klämmas in i ett par minuter långt klipp. Gamescom-trailern för Black Desert-skaparna Pearl Abyss nya spel kretsar kring en grupp 6-åringar som ena sekunden leker på skolgården och nästa slåss mot robotmaskotar.

Mellan varven tar de även pauser för att fräsa fram på raket-boostade skateboards, rida lama och flyga drake. Det är riktigt snyggt, men lite på det där "grafikdemo i Unreal Engine"-sättet, där bilduppdateringen inte riktigt hänger med i alla lägen och det ofta ser lite för bra ut.

Spelet ska kretsa kring att samla dokebi, som verkar vara Pokémon-liknande varelser. Det var inledningsvis menat att vara ett MMO, men det har tydligen ändrats, och nu ska det bara vara ett action-äventyr i en öppen spelvärld. Huruvida det kommer att finnas någon multiplayer-del återstår att se, och vi har ännu inget släppdatum.