Spökjagandet fortsätter och blir ännu spökligare i och med augustiuppdateringen av Phasmophobia, som går under namnet Exposition. Uppdateringen lägger inte bara till ett par nya spöken att jaga fatt på, utan uppdaterar och lägger även till ny utrustning att göra det med.

De mest nervkittlande nytillskotten är givetvis de båda spökena Goryo och Myling. Den förstnämnda håller sig mest för sig själv och lär därför bli klurigare att få span på, medan den andra är av det aggressivare slaget. Goryo kommer från japansk folktro och sägs vara andar från aristokrater som bragts om livet, medan mylingar kommer från nordisk folktro och är odöpta, nyfödda barn som dödats av sina mödrar.

På utrustningsfronten kan spökjägare nu använda DOTS-projektorn, som projicerar prickar i rummet som gör att man kan se siluetten av spöket. Existerande utrustning har även uppdaterats med nya ljud och grafik, och vill man gömma sig från spöken måste man nu stäng av alla prylar, annars lär man bli upptäckt.

Avslutningsvis har rörelsesystemet ändrats så att den gamla sprinthastigheten nu är spelarens vanliga hastighet. Därtill kan man sprinta i tre sekunder, varpå man får vänta i fem sekunder innan nästa sprint. Använder man teleportering i VR representeras detta system av två olika ringar som representerar hur långt man kan förflytta sig.'