Hello Games har just släppt Frontiers, ännu en uppdatering av No Man's Sky. ännu en gratis No Man's Sky-uppdatering.

Studiochefen Sean Murray har slängt ur sig antydningar om den på Twitter en tid, och i eftermiddags dök den plötsligt upp i spelet, följt av en trailer och en kort beskrivning av innehållet.

Become Overseer of your very own procedurally generated alien settlement in update 3.6, FRONTIERS. Make choices, guide your citizens, develop new structures and defend your people from the Sentinels. Or, take advantage of a massive overhaul of base building to construct your own dream base.

Patch notes för uppdateringen, som har versionsnummer 3.6, berättar att du kan bygga, sköta och försvara egna bosättningar, förenklat basbyggande, antalet save slots har ökats från 5 till 15, med mera.

Frontiers är den 17:e uppdateringen sedan spelet släpptes i augusti 2016. Det fick då hinkvis med skäll för att inte leva upp till det studion, med Sean Murray i spetsen, hade lovat. Men med hårt arbete och många uppdateringar har pendeln svängt och snittomdömet från Steam-användarna ligger i dag på "Väldigt positiva". Bra jobbat!