Firaxis ligger bakom de moderna Xcom-spelen, och nu spinner de vidare på strategitemat i och med Marvel's Midnight Suns, som utannonserades för en vecka sedan. Nu har de lättat på locket och gett oss lite faktiskt gameplay, som ni ser ovan och nedan.

Stridssystemet är turordningsbaserat och vi kommer att få styra tre karaktärer åt gången. Karaktärernas förmågor representeras av kort som de blir tilldelade slumpmässigt i början av striderna och som även kan uppgraderas. Vidare är huvudkaraktären något av ett tomt ark för att ge oss möjligheten att skräddarsy den efter eget tycke och smak.

Mellan striderna kommer vi att återvända till basen The Abbey, där vi kan gå runt fritt och interagera med de olika hjältarna. Det utlovas gott om utforskande på denna plats och möjligheten att ägna oss åt olika aktiviteter, som yoga med Magic och skogspromenader med Tony Stark.

I mars 2022 är det dags att dra på oss trikåerna, och det sker på PC, Playstation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch.