I en intervju säger #Battlefield: Bad Company 2-producenten Patrich Bach att DLC-tillägg planeras för samma dag som det dåliga sällskapet släpps ut i butik.

Vi har en in-game-butik där du får gratismaterial eller kan köpa nytt material till spelet, så det är en väldigt integrerad del av titeln att vi kommer ha en lång post-release-kampanj. Jag tror att folk kommer bli jätteintresserade över att se vad som finns där redan. Redan dag ett kommer du kunna få en del riktigt coola grejer.

Med tanke på att #Dice ägs av #Electronic Arts omfattas såklart Bad Company 2 av den så kallade "10-dollars-strategin", som du kan läsa mer om ifall du klickar på den kärleksfullt röda texten. Sannolikt blir det alltså gratis DLC-material att ladda hem på släppdagen, för alla de som köper ett nytt exemplar av spelet.

Den 5 mars släpps Bad Company 2 till Windows, Playstation 3 och Xbox 360. Är detta något du tänker införskaffa?

Det borde man kunna, i betan så kommer det upp 2 listor, en för game mode o en för vilken karta. Det finns givetvis bara 1 karta o 1 gamemode i betan, så listorna är rätt tomma om man försöker kolla på dom... Men verkar rätt uppenbart att man ska kunna... 15/02 Det tråkiga i detta är väl att EA kommer gå ut med en titel som är storsäljande, även om det blir mycket vapen-DLC. All PR är bra PR. iom denna "underbara" nyhet så kommer jag vänta med en ev. retail version i hyllan. Först och främst vill jag se en bät... 15/02 EA gonna milk y0 moneyz!! 15/02 Lite OT men here goes: I MW2 kan man inte välja vilken karta man ska spela på eftersom systemet bara väljer en åt en. Kan man välja vilken karta man vill spela på i Bad Company 2? 15/02 Problemet är ju inte att ett enskilt spel gör detta utan snarare att det kommer bli närmast outhärdligt att inhandla/hålla sig up-to-date spel då precis alla kastar ur sig DLC till höger och vänster. 14/02 Om spelet redan är i produktion så är det väl lättare att släppa ett gratis DLC med godsaker på dag ett än att återkalla allting och programmera in skiten igen? Dock håller jag med om det är DLC man betalar för. Det är skit. 14/02 +1 8) 14/02 Klart det inte är något konstigt med det. Klart de vill tjäna pengar. Det är deras jobb. Det jag och några få till tycker är synd är att det högst troligt kommer komma map-packs och booster-packs som kommer dela på communityn. Låter på vissa här inne... 14/02 Om det är gratis så varför gnälla. gratis DLC är ju standard numera för att bolagen vill att man KÖPER ett ex och även ett nytt ex och ej beggat. Visst kan det vara lite surt att dom gör så, men det är smart och de tjänar mer pengar då. Inget konstigt... 14/02 HAHA okej då ;) 13/02
Skicka en rättelse