Eric "ConcernedApe" Barone, skaparen av den otroligt framgångsrika bondespelet Stardew Valley, har i en Twitch-stream meddelat att han inte är säker på om det kommer att komma en till uppdatering till spelet.

Det var i slutet av e-sporttävlingen Stardew Valley Cup som samtalet gled in på vilka bybor man kan gifta sig med i spelet, och att Barone hade två existerande NPC:s i åtanke som är bra kandidater. Han påpekade dock att det är väldigt mycket jobb att lägga till nya NPC:s att gifta sig med, och att han inte vet om det ens kommer att komma en till uppdatering till spelet.

Men med tanke på hur mycket Barone lagt till i spelet utan att be om en krona utöver priset för grundespelet, är nog de flesta överens om att de fått valuta för pengarna.

Anledningen är att han är fullt fokuserad på sitt nya spel, som han ännu inte utannonserat. Det ska dock återigen röra sig om ett pixelart-spel, och precis som Stardew Valley ska det ses ur fågelperspektiv. Han går så långt som att säga att det på vissa sätt liknar Stardew Valley, men att det inte är ett jordbruksspel, och att han kanske kommer att utannonsera det snart. Han passade även på att förtydliga att han inte har någon som helst koppling till spelet Witchbrook.