Uppdatering: Nvidia har bekräftat att listan faktiskt kommer från dem, men hävdar att det bara är en spekulativ lista för "intern spårning och testning". Det är väl i princip det enda de kan säga i denna situation, så huruvida det finns någon sanning i listan återstår att se.

Ursprunglig artikel:Fram med saltkaret och ta ett djupt andetag. En man vid namn Ighor July har via streaming-tjänsten Geforce Now kommit över en lista med massor av spel från tjänstens servrar, varav vissa är Playstation-exklusiviteter och andra inte ens har utannonserats än. July säger att han kontaktade Nvidia angående informationen för fyra månader sedan, men att de inte brydde sig. Därför kände han att det var okej att publicera den nu.

Internet har fullt upp med att gå igenom listan och plocka russinen ur kakan, men att en titel finns med på listan är absolut ingen garanti för att spelet kommer att komma till Geforce Now eller PC, eller ens att den existerar över huvud taget. Den kan stå med för interna testningssyften, vara nedlag sedan länge eller fylla ett helt annat syfte.

Med det sagt finns det en hel del intressanta titlar på listan, inklusive Playstation-exklusiva titlar som God of War, Gran Turismo 7 och Demon Souls. Det finns även en del ej utannonserade spel, som Xcom 3, Kingdom Hearts 4 och en remaster av Chrono Cross. Vidare nämner den remasters av GTA 3, Vice City och San Andreas, vilket det ryktats om ett tag.

Återigen, ta det hela med en extrem nypa salt och se det inte som en bekräftelse av vad som är på väg.