Nesting Games öppnade i augusti studio, och utgivaren Digital Bros – som även äger 505 Games och DR Studios – har nu meddelat att de är delägare i studion. Många av grundarna och de anställda på Nesting Games har tidigare jobbat på Ubisoft, där de bidragit till varumärken som Assassin's Creed, Prince of Persia och Immortals Fenix Rising.

Men Ubisofts förkärlek för öppna spelvärldar tycks de ha fått nog av, för Chief creative officer Jordane Thiboust säger (via Wccftech):

Vi vill gå tillbaka till att skapa rollspel som fokuserar på inlevelse, bra karaktärer, kraftfullt berättande och stark spelmekanik. Vi rör oss bort från modellen med den 'massiva öppna världen', full av ikoner att rensa bort, för att gå tillbaka till upplevelser som är innehållsdrivna och i slutänden respekterar spelarens tid.

Vi har ingen information om vad deras första projekt kommer att bli, men enligt den officiella webbplatsen ska de jobba med helt egna varumärken. Med tanke på att de precis slagit upp portarna lär det även dröja ett bra tag innan de är redo att visa upp något.