Nej, Halo 5: Guardians är inte på väg till pc, åtminstone inte nu. 343 Industries skjuter ner det rykte som tog fart efter att dokument med massor av spelnamn läckt ut från en databas för streamingtjänsten Geforce Now, vilket väckte spekulationer om att spelen på listan var på väg till pc.

Men så icke, åtminstone inte Halo 5. Brian Jarrard, community director på 343, har tagit till Twitter för att skjuta ner spekulationen. Dock med en öppning för att det kan hända någon gång i framtiden.

Efter läckan gick Nvidia själva ut och bekräftade att listan faktiskt kom från dem, men att den var en intern test-grej. Alltså inte en lista över kommande Geforce Now-spel. Och det går ju i takt med 343:s uttalande nu, men är givetvis ingen garanti för att allt på listan är påhitt och önskedrömmar. Den som lever får se.

Halo 5: Guardians släpptes exklusivt till Xbox One 2015. Det här var alltså åren innan Microsoft började sin storsatsning på att släppa Xbox-spel till pc samtidigt. 343 snickrar på Halo Infinite (släpps 8 december) och The Master Chief Collection.