Fram med saltkaret, det är ryktesdags. VGC rapporterar nämligen att de från en insatt kontakt fått reda på att Lucid Games på uppdrag av Sony ska återuppliva Twisted Metal-serien. Arbetet ska befinna sig i ett tidigt skede, och tyvärr sägs det även att det är ett free 2 play-spel.

Lucid Games har en hel del erfarenhet av racing, eftersom studion grundades av flera tidigare anställda på Bizarre Creations, som låg bakom bland annat Project Gotham Racing, Metropolis Street Racer och ett par F1-spel. Det sägs att det nya spelet ska släppas i samband med den kommande Twisted Metal-serien från Playstation Productions, som ska börja sändas under 2023.

Lucid Games släppte senast Destruction Allstars, som fick ett minst sagt ljummet mottagande. Det imponerade inte på FZ:s Fredrik Eriksson, som gav det betyget 2 och bland annat beskrev det som "magert och flyktigt" i sin recension. Spelarna tycks inte heller ha blivit särskilt imponerade, och Lucid har varit tvungna att lägga till AI-förare för att folk över huvud taget ska kunna hitta matcher.