Teardown blev en riktig succé när svenska Tuxedo Labs släppte det i early access för ganska exakt ett år sedan. Sedan dess har de bland annat lagt till stöd för Steam Workshop-moddar och ett nytt spelläge, men de riktigt stora förändringarna kommer i "del 2" av spelet.

Högsta hönset Dennis Gustafsson har beskrivit denna kommande (gratis) uppdatering som den andra delen av spelet, men har ännu inget släppdatum att dela med sig av. Vad han har är dock videor av nya funktioner, där den första är av raketmotorer vi kan placera på valfria föremål i spelvärlden för att ge dem lite extra "oumph". Hur dessa kan användas i ens hemmasnickrade hinderbanor i spelet är givetvis upp till vår egen fantasi, men en raketdriven hiss för att ta sig till högt belägna platser låter onekligen lockande.

Näst på tur är elastiska vajrar, som inte bara kan användas för att skapa hängbroar och liknande konstruktioner, utan även katapulter att slunga sig själv (eller kanske kassaskåp) över kartan. Utöver detta vet vi sedan tidigare att de experimenterar med läskiga robotar som kan jaga spelaren, och som nu fått ett ansiktslyft.

Klicka för att se videor