Extremsportspelet Riders Republic ska släppas i slutet av månaden, 28 oktober, och bjöd på ett öppet betatest i slutet av augusti. Om du missade det eller vill klämma lite extra på spelet innan release ska du passa på, för spelet kommer vara tillgängligt att testa från klockan 9.00 idag (12 okt) till klockan 9.00 imorgon – dessvärre bara på PC.

Testet genomförs via Ubisoft Connect och tycks innehålla en hel del extra aktiviteter jämfört med det tidigare betatestet, och allt från cykling och skidåkning till wingsuits ska gå att prova. Det mest actionladdade eventet lär vara så kallade Mass Races, som dyker upp slumpmässigt på kartan då och då. 50 spelare kan delta i varje race, vilket innebär en ordentligt hektisk och nervkittlande tävling.

Mike Stranéus tog sig en förhandstitt på spelet för ett tag sedan och fick ett positivt intryck. Han sade bland annat att Ubisoft verkar ha tagit lärdom från misstagen med Steep och att Riders Republic bjuder på en social sandlåda, fullspäckad med aktiviteter.