När vi i förrgår kunde presentera släppdatum för #Alan Wake dök det upp flera förfrågningar kring när pc-utgåvan kan tänkas landa. #Microsoft gör det enkelt för dig; aldrig. När StrategyInformer ställde en talesman för Microsoft mot väggen svarade denne följande:

En del spel passar bättre för närheten hos pc:n, och andra spelas bäst från fåtöljen framför en större tv-skärm. Vi förstod slutligen att det mest lockande sättet att uppleva "Alan Wake" var på Xbox 360, så vi fokuserade på att göra det till en Xbox 360-exklusivitet. Såväl Microsoft som Remedy Entertainment har långa bakgrunder inom pc-spelsutvecklingen. Det här valet gällde att matcha det här specifika spelet till den rätta plattformen.

Det är närmare sju år sedan #Remedy Entertainment släpptes sitt förra stora spel, #Max Payne 2: The Fall of Max Payne och den 21 maj släpps Alan Wake i butik till 360 och endast 360.

Det är inte omöjligt att de senare ändrar sig, då det har hänt förut inom branschen, men för tillfället får du lägga dina pc-drömmar om Alan Wake i idé. Det är ju trots allt fortfarande snö överallt.

[video=4455]

fortfarande sur över detta... >:( 10/04 ............. Blir så FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!! 15/10 Men då kan ni inte varit mer än 25 som skrev eller? Sen att du sammanför kniv-påståendet med högskoleprovet är ju bara pinsamt. Att genast gå i försvar och maniskt försöka hävda sig själv är förövrigt ett tecken på denna höga standard och inte alls svag... 16/02 Precis, för att personangrepp är ju den enkla och svaga individens sätt att diskutera, eller hur min vän? Tror inte vi ska sitta och skryta om IQ, betyg, utbildning eller högskoleprov men jag kan garantera dig att jag placerade mig nog bra för att hamna... 15/02 Nej, det är inte heller större än de mmo som finns till 360 :P PvP är förståts kul, men också ett billigt sätt att slipap utveckla en vettig AI. Ett spel ska erbjuda en bra AI när man spelar singelplayer, då alla inte kan/vill spela online och då online... 15/02 Hehe, unavailable... skriv inte mongo nästa gång, hävda bara att han inte verkar vara den vassaste kniven i lådan, så är allt som det ska :P 15/02 Så Halo: Reach är större än diverse MMO till PC menar du? Om AI:n, enligt dig, är så horribel i singleplayer kan du alltid spela en av de tusentals PvP-orienterade spelen (inte bara MMO) till PC. Ja. En dålig portning leder till ett dåligt spel. Vad är... 15/02 Dem dödar spelbranchen...... idioter 15/02 Snarast menar jag att bag in box enligt många är snyggare, enklare att hitta rätt sak och erbjuder fullgod kvalité, vilket jag inte riktigt håller med om. På PC får du en snygg framsdia utan innehåll (bag in box) medan du på konsol iaf har möjligheten... 15/02 "Hello PC (http://tinyurl.com/y9zur6a)"? 15/02
Skicka en rättelse