Det har gått en vecka sedan FZ Game Jam 2021 utannonserades, och deltagarlistan består i nuläget av hela 29 deltagare/lag! Smått fantastiskt. Givet kommer någon eller några att behöva hoppa av, men vi hoppas såklart att så många som möjligt kör hela vägen in i mål.

Ge samtliga en stor skopa pepp och lyckönskningar nu!

Har vi missat DIN anmälning, eller är det något i listan som inte stämmer? Har du teamat upp med någon som också vill ha in sitt namn? Meddela Joakim Bennet via PM här på sajten, så uppdaterar vi listan.

Kan man fortfarande hoppa på tåget? Ja, såklart. Anmäl dig bara i Den Stora Game Jam-tråden! Där kommer ni också att hitta den uppdaterade deltagarlistan framöver.

Så vad jobbar lagen med då? Kolla gärna in Den Stora Game Jam-tråden för några nedslag, men vi har även lyft några koncept här nedan (som såklart kan komma att förändras).

@Madridaren:

“En snabb old school shooter som fångar essensen från de gamla spelen som kom ut när FZ startades för 25 år sedan. Målet med spelet är att ta över zoner i ett mystiskt inet-lager som ger en stat boost till din avatar. Du ska även kunna använda dig av dina lagerarbetare som hjälper till att ta över zonerna från motståndaren.“

@RiddarKatig:

"You are a flock of ducks" - Fly vintern i Sverige för varma Egypten i detta fjädriga bullet hell-spel"

@Honung:

"En "plattformare" där Gull-guy ska styras genom/över fiender och fällor för att stoppa Mr. Magpie."

@Morti

"Har ett tag velat experimentera med unity terränger och skapa något trevligt att se på. Så spelet är inriktat på det och snabb gameplay med lite humor (humorn blir om jag hinner 🙂) 25 twisten får ni se vad det blir!"

Lycka till alla! Och glöm inte att vidda lyckönskningarna från Inet och Machinegames: