Nysläppt: runt åtta minuter nytt gameplay från Saints Row-rebooten, denna gång från spelets två första uppdrag - Making Rent och Idol Threat. Spelet ser ut att vara lite mer nedtonat jämfört med originalen, och det tar plats i staden Santo Ileso, med nio olika distrikt.

Vid utannonseringen fick studion en hel del kritik, bland annat för att de bytt ut den mer serietidningsliknande stilen mot något mer “realistiskt”. FZ fick en förhandsvisning av liret i augusti, och du kan läsa hela den texten här. Nedan, ett par korta utdrag.

“Under den digitala presentationen som FZ deltog vid pratade utvecklarna sig varma om möjligheterna att öppna en snabbmatskedja som också säljer knark på plusmenyn, klassisk vapensmuggling eller försäljning av “försäkringar”. Hela kampanjen och samtliga sidouppdrag går att köra tillsammans med en vän i co-op.”

“Baserat på de första filmsnuttarna och informationen från Volition tycker jag dock att det ser ut ungefär så som ett modernt Saints Row-spel ska göra, med mycket ös och humor.”

Spelet släpps 25 fabruari till pc via Epic Games Store, samt på PS4, PS5, Xbox One, och Xbox Series X/S.