När #Apple den 27 januari tillkännagav Ipaden började det sannerligen tisslas och tasslas om spelmöjligheter på den gigantiska Ipod Touchen och #PopCap har nu sagt sitt angående dess möjligheter. En av skaparna av PopCap, John Veckey var till Eurogamer inte sen att få ur sig fraser som att det kommer förändra gaming, bli fenomenalt framgångsrik och uppfylla ett behov konsumenter ännu inte vet att de har.

iPaden är viktigt men jag tror att den kommer bli viktigare om tre år. Titta på hur lång tid det tog för iPoden att få upp sitt momentum där alla hade en. Det kommer antagligen krävas den andra generationens iPad för att få det verkligen 'Wow!'.

Vechey fortsätter förklara sitt resonemang med att datorn är en perfekt "mamma-dator" där modern inte kan ladda ner några dåliga program, och hur bra den fungerar för mindre barn.

Han skulle själv vilja spela #Plants vs. Zombies på den (vilket släpps till Iphonen på måndag), och menar på att den helt enkelt är grym. Håller du med om hans inställning till Apples stora pekskärm?

Erkänn den som Apples nästa mästerverk! 15/02 Det är framtidensa spelkonsol och tidning och internet! 15/02 noxi, det pratas inte om att det kommer hända imorgon allt. om du läste artikeln ovan så säger dom om 3 år så kommer den slå, vilket är mest troligt. inget händer över en natt, tittar man på iphone och ipod sälj statestik så har båda en kurva som sakta... 15/02 Haha min dator har bättre prestanda och är billigare än en ipad... Så nej. 15/02 Vem vill ha en oversized iPod att bära runt på.... Knappast nått företag kommer andvända den. Vid inventeringar tex. finns mycket mindre och smidigare verktyg. Och de flesta andra funktioner är det mer jobb att ställa om företaget än någon eventuell vin... 15/02 PopCaps Plants vs. Zombies finns nu till iphone och touch :) 15/02 Ja, precis som att din speldator bara är en overpriced sunkskoldator. ...wait..what? 15/02 Och? Inte så responsiv och snabb som iphone/touch, ett gränsnitt som inte är vägen. Hur tänker du nu? ipad har inte kommit ut. men iphone har revolutionerat många företag som har köpt in den till alla anställda och skapat custom program för företaget.... 15/02 Precis. Det är en enormt större skärm och som student kan jag tänka mig att den blir hur bra som helst att ha i väskan om det nu blir som Jobs säger att man kan ha all sin studentlitteratur i den. Och sedan är den nog toppen att spela spel som Monkey... 15/02 Pekskärm har funnits i evigheter. De har inte revolutionerat skolan än och kommer troligtvis inte göra det på ett bra tag. Framåt så kommer datasalar finnas för de som inte har laptop/netbook/interaktiv läsplatta. Sedan så är de preliminära priserna all... 15/02
Skicka en rättelse