Battlefield 2042-släppet närmar sig med stormsteg. Den 19 november är det officiellt dags, även om förhandsbokare av specifika utgåvor och EA Play-prenumeranter kan börja lira redan 12 november. Förra veckan fick vi en titt på fem nya specialister, och denna gång är det tre olika kartor som visas upp i videoform.

Först ut är Renewal, som utspelar sig i ett jordbruksområde i Egypten. En gigantisk mur löper genom området för att hålla öknen ute, och några av kontrollpunkterna vi kommer att ta över är dess massiva portar. Därefter har vi Breakaway, som utspelar sig på Antarktis och bjuder på mycket vertikalitet och gott om isberg att gömma sig bakom. Man kan även dra nytta av förstörbara bränsletankar för att skapa explosioner och permanenta bränder.

Sist ut är Discarded, som äger rum i Indien och verkar vara en hyfsat platt karta. Undantaget är de skeppsvrak som ligger strandade här och var, och kartan ska även bjuda på dödliga stormar man måste passa sig för.

Totalt ska det finnas sju nya kartor när spelet släpps 19 november (early access 12 november), såväl som en uppsättning klassiska kartor från tidigare spel.