Halo Infinite närmar sig med stormsteg – 8 december är det dags – och den senaste singleplayer-genomgången verkar ha gjort ett bra intryck på många. Men spelet har som bekant även multiplayer, även om den kommer att vara free to play den här gången.

Omdömena från de som deltagit i tester av spelets multiplayer har över lag varit positiva, och i en färsk video får vi vanliga dödliga nu en titt på en av kartorna. Den går under namnet Streets, som är ett namn den den sannerligen lever upp till. Det är en mindre karta som dels utspelar sig på smutsiga gator upplysta av neonskyltar, dels i mindre byggnader som erbjuder goda möjligheter att attackera motståndarna uppifrån från balkonger och avsatser.

Level designer Cayle George berättar att det är en 4v4-arenakarta som lämpar sig för bland annat Strongholds och Oddball. Det går givetvis att köra Capture the Flag i custom game, men George påpekar att det alltid är lite knepigt på asymmetriska kartor, som är designade för strider som flödar genom alla delar av banan snarare än att försvara en specifik punkt.

Den 8 december är det dags, vare sig man köper singleplayer-kampanjen eller bara lirar multiplayern gratis.